Ο Παπαδόπουλος, από την ΕΠΣ Μακεδονίας, σφυρίζει στον Βόλο

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγιναν γνωστοί οι ορισμοί του Στεφάν Λανουά για την 25η αγωνιστική, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να ορίζεται στο Βόλος-ΑΡΗΣ.

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Μακεδονίας που δεν μέτρησε το γκολ του Μόντσου στο ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δεν έδωσε πέναλτι στον Μορόν, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα με τα “ανθρώπινα” λάθη του. Και ένας διαιτητής, επίσης, από μία ΕΠΣ της οποίας ο πρόεδρος κ. Δημητριάδης υμνεί σε κάθε ευκαιρία τον Ιβάν Σαββίδη.

Ελπίζουμε ο κ. Παπαδόπουλος να αφήσει στην άκρη τις όποιες σκέψεις μπορεί να του προκληθούν για αυτό το παιχνίδι, να σφυρίξει 50-50 και να μην επηρεαστεί από κανέναν.

Κωσταράς και Κωνσταντίνου θα είναι οι βοηθοί του, με 4ο τον Μαχαίρα. Στο VAR ο Τζήλος με τον Πολυχρόνη, με τον πρώτο μάλιστα να είναι VAR και στο ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης.

 

Μία ανακαίνιση… αποκάλυψε πολλά!
Προηγούμενο άρθρο Μία ανακαίνιση… αποκάλυψε πολλά!
Επόμενο άρθρο Κάμερα κατέγραψε την κλοπή της τουαλέτας… 7 εκατ. ευρώ! (vid)
Κάμερα κατέγραψε την κλοπή της τουαλέτας… 7 εκατ. ευρώ! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News