Ο Παϊρέτο και το ξέσπασμα του Μουρίνιο! (vid)

Ο Λούκα Παϊρέτο θα είναι ο διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης του ΑΡΗ με τον Ολυμπιακό κουβαλώντας ένα όνομα με πολλές… οικογενειακές ιστορίες.

Ωστόσο και ο ίδιος έχει προκαλέσει στο παρελθόν με τις διαιτησίες του στην Ιταλία και μάλιστα βρέθηκε στο στόχαστρο του Ζοζέ Μουρίνιο. Σε ένα παιχνίδι της Ρόμα με τη Βερόνα, στις 19 Φεβρουαρίου του 2022, είχε προκαλέσει με τις αποφάσεις του, την έκρηξη του Πορτογάλου, τότε προπονητή, της ομάδας, της ιταλικής πρωτεύουσας, ο οποίος του φώναζε: “Σε έβαλε η Γιουβέντους”.

Για εκείνες τις αντιδράσεις του, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/9)
Προηγούμενο άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/9)
Επόμενο άρθρο Gov.gr Wallet, είσοδος στο γήπεδο και έλεγχοι
Gov.gr Wallet, είσοδος στο γήπεδο και έλεγχοι

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News