Ο προβληματισμός στην Άτλας και το “θέλω” παραμονής από Ματέο – Ποια τα νούμερά του στο Μεξικό

από AllAboutARIS

Ο Ματέο Γκαρσία, ως γνωστόν, συνεχίζει την καριέρα του στο Μεξικό μετά το τέλος της θητείας του στον ΑΡΗ και η νυν ομάδα του δεν πραγματοποιεί καλή πορεία. Το αντίθετο… Η Άτλας έμεινε εκτός πλέι οφ στην Απερτούρα πριν “μπει” το νέο έτος ενώ στη Κλαουσούρα πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει (σ.σ. 2-1 την Σαν Λουίς) και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 9 σερί αγώνες δίχως νίκη. Ο Γκαρσία παραχώρησε δηλώσεις και εκτός από την μη ικανοποιητική πορεία της ομάδας του, ρωτήθηκε για το μέλλον του σε αυτή, εκφράζοντας την επιθυμία να συνεχίσει στην Άτλας στην οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Η νυν ομάδα του είναι στην 16η θέση μεταξύ 18 συλλόγων και απομένουν δυο ματς για την κανονική διάρκεια της Κλαουσούρα.

Ο εκνευρισμός του Προέδρου

Στην Άτλας αναμένονται αλλαγές πριν το νέο πρωτάθλημα καθώς υπάρχει προβληματισμός για την πορεία της ενώ μέσα στον Μάρτιο ο Πρόεδρος της ομάδας, Χοσέ Ριέστρα είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για την πορεία της ομάδας, μεταφέροντας προς όλη την ομάδα πως “είμαι θυμωμένος, απογοητευμένος και μακριά από αυτό που θέλουμε”. Στη Μεξικό, τότε, έγραφαν πως ο Πρόεδρος της Άτλας “έδωσε ένα είδους τελεσίγραφου σε ολόκληρο τον σύλλογο. Πάντως, στήριξε τον προπονητή”.

Ο Ματέο, λοιπόν, σε πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με την παρουσία του στην Άτλας -μεταξύ άλλων- δήλωσε: “Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω στο κλαμπ, είναι ένας σύλλογος στον οποίο ένιωσα πολύ άνετα από τότε που ήρθα. Και επίσης θέλω να αντιστρέψω την κατάσταση. Μένουν δυο αγώνες και θέλουμε να κλείσουμε καλά το τουρνουά. Υπάρχει μια πικρή γεύση σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο μη καταφέρνοντας να εκπληρώσουμε τους στόχους που είχαμε”, είπε ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ.

Τα νούμερά του στο Μεξικό

Σχετικά με τον πρώην παίκτη του ΑΡΗ, στο Μεξικό ανέφεραν πρόσφατα μετά τις δηλώσεις του: “Στην πρώτη του χρονιά στην Άτλας, ο Γκαρσία δεν σκέφτεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Υπέγραψε τρία χρόνια με την Άτλας, έχοντας καλές και κακές εμφανίσεις που τον οδήγησαν στον πάγκο”. Άλλη ιστοσελίδα ήταν… πιο αυστηρή με τον πρώην παίκτη του Άρη. “Έχει κακούς αριθμούς…”, υπογράμμισε για τον Ματέο, με αφορμή την “τοποθέτησή” του για συνέχιση της καριέρας του στην Άτλας. Οσο για τα νούμερά του; Ο Ματέο έχει αγωνιστεί σε 25 ματς πρωταθλήματος με την Άτλας (Απερτούρα-Κλαουσούρα) έχοντας πετύχει ένα γκολ ενώ είχε και μια ασίστ. Το μοναδικό του γκολ ήταν σε ματς που έγινε στις 5/1, κόντρα στη Σάντος Λαγκούνα. Να σημειωθεί πως ο Ματέο είχε σκοράρει κόντρα στην Νιού Ίγκλαντ στις αρχές Αυγούστου, αλλά αυτό το ματς είχε συμβεί για το  Leagues Cup της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

Προτεινόμενα Άρθρα