Ο προπονητής και τα δανεικά από τον πατέρα του Λάσκοφ!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δεν μπορούσε να… βασιστεί στην ΕΠΟ ότι θα πληρώσει το μερίδιό της από το παράβολο στο CAS για την υπόθεση του Λάσκοφ και κίνησε από μόνος του τις διαδικασίες. Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέβαλλε συνολικά 44.000 ελβετικά φράγκα και πλέον αναμένεται να οριστεί η δικάσιμος. Οι Κιτρινόμαυροι είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να δικαιωθούν και να πάρουν πίσω τους έξι βαθμούς, που σκανδαλωδώς τους έχουν αφαιρεθεί.

Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, έχουν φτάσει πολλές πληροφορίες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στην Αλκμήνης, σε σχέση με το παρασκήνιο της υπόθεσης Λάσκοφ. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει κι ένα κουίζ για δυνατούς λύτες: Ποιος προπονητής, που «κυνηγούσε» στο παρελθόν τον ΑΡΗ, έχει πάρει δανεικά από τον πατέρα του Λάσκοφ; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 70.000 ευρώ και πως πλέον ο Λάσκοφ έχει κινηθεί νομικά για να πάρει πίσω τα χρήματά του. Αλήθεια ο συγκεκριμένος είχε κάποια ανάμειξη στην υπόθεση, που οδήγησε σε αυτή την σκανδαλώδη τιμωρία των Κιτρινόμαυρων;

Στον ΑΡΗ συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία, έχουν γνώση του τι ακριβώς έχει συμβεί και αισιοδοξούν ότι στο CAS θα λάμψει η αλήθεια.

Σε κάθε περίπτωση παραμένει ως έσχατο… μέσο δικαίωσης και η αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης στην Ελλάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X