Ο Ραντόνια ανανέωσε με την ΑΕΚ και πάει δανεικός στην Λαμία

Από το ρόστερ της ΑΕΚ αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις με παίκτες που δεν υπολογίζονται στην πρώτη ομάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Βένταντ Ραντόνια, ο οποίος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Λαμία. Ο 22χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ αποτελούσε βασική επιλογή στην ΑΕΚ Β’ όταν δεν βρισκόταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, με την οποία είχε πραγματοποιήσει έξι συμμετοχές την τελευταία διετία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Φέτος προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στη Super League και να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, με τον Βόσνιο δεξιό μπακ να πηγαίνει στη Λαμία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραντόνια ανανέωσε υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ καθώς αυτό που «έτρεχε», έληγε του χρόνου το καλοκαίρι.

Η… αλλαγή που αποφάσισε ο Μόντσου (pic)
Προηγούμενο άρθρο Η… αλλαγή που αποφάσισε ο Μόντσου (pic)
Επόμενο άρθρο Μαραθώνας: Κάτοικοι παρηγορούν ο ένας τον άλλο (vid)
Μαραθώνας: Κάτοικοι παρηγορούν ο ένας τον άλλο (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News