Ο Ρουπ δεν θέλει απλά να παίξει…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λούκας Ρουπ επέστρεψε αργοπορημένα στην αγωνιστική δράση αλλά έστω κι έτσι η σταδιακή ενσωμάτωσή του στα τελευταία παιχνίδια προχωράει βάσει προγραμματισμού και με ορίζοντα το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Γερμανός άσσος πήρε περίπου 40 κλεπτά κόντρα σε ΠΑΟΚ και Βόλο, ενισχύοντας τον αγωνιστικό του ρυθμό και πλέον “χτυπάει” την πόρτα της ενδεκάδας.

Είναι πολύ πιθανό -αν όχι σίγουρο- ο Τόλης Τερζής να τον ξεκινήσει αντί του Νταμπό κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ρουπ είναι σε θέση να αγωνιστεί για περίπου ένα 60λεπτο, ώστε μαζί με τον Νταρίντα να βγάλουν ξανά αυτές τις φοβερές συνεργασίες που είχαν προ δύο μηνών.

Το θέμα βέβαια για τον 32χρονο άσσο δεν είναι απλά να παίξει αλλά να παρουσιάσει ίδια ή και καλύτερη εικόνα από εκείνη που πρόλαβε να δείξει πριν τον τραυματισμό του, παραμένοντας ένα από τα ερωτηματικά του σχεδιασμού της νέας σεζόν.

Πρόκειται για μία περίπτωση παίκτη που αρέσει στους ανθρώπους του ΑΡΗ, με δύο “αλλά” όμως. Το ένα είναι η κατάσταση της υγείας του και συγκεκριμένα οι τραυματισμοί του. Το άλλο είναι ότι στη θέση του υπάρχουν τόσο ο Νταρίντα όσο και ο Μάνου, χωρώντας όμως σε ένα ρόστερ πολλών υποχρεώσεων τη φετινή σεζόν.

Με βάση την εικόνα του στα τελευταία δύο παιχνίδια και τις αποφάσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν, θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το μέλλον του Γερμανού.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X