Ο Ρουπ… χτυπάει ενδεκάδα για πολλούς λόγους

από AllAboutARIS

Έχοντας αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός για περίπου δύο μήνες, ο Λούκας Ρουπ, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Βόλο, πήρε χρόνο συμμετοχής. Ιδιαίτερα στο ματς με την ομάδα της Μαγνησίας, ο Γερμανός, έπαιξε περισσότερο δείχνοντας πως είναι στο… σωστό δρόμο για να βρει και πάλι τα πατήματά του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής… είναι μέσα στους υποψήφιους για το βασικό σχήμα στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αφενός, ο Μπράιαν Νταμπό, έχει… μαζεμένα 90λεπτα κι ενδεχομένως να χρειάζεται κάποιες ανάσες και αφετέρου, ο Ρουπ δείχνει έτοιμος, προπονείται καλά κι αυτό ίσως τον φέρει στην ενδεκάδα.

Υπάρχει όμως κι ένας ακόμη λόγος, που ίσως δούμε αύριο βασικό τον Ρουπ, ενδεχομένως και στο ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν. Έλειψε μεγάλο διάστημα και πλέον στον ΑΡΗ θέλουν να τον… τσεκάρουν καλύτερα, ώστε να αποφασίσουν αν θα του προσφέρουν νέο. Και ο ίδιος ο παίκτης δείχνει μεγάλη επιθυμία να παίξει, ακριβώς για τους ίδιους λόγους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X