“Ο Ρούι απέρριψε προτάσεις από ΑΡΗ, Βαγιαδολίδ, Νις, Λιλ και Σάο Πάολο”

από AllAboutARIS

Τον ΑΡΗ αλλά και αρκετές άλλες ομάδες, εμπλέκουν στην Ιταλία σε ό,τι αφορά τον Μάριο Ρούι. Μεταξύ άλλων, Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως “ο Μάριο Ρούι απέρριψε την Βαγιαδολίδ, την Νις, τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, την Λιλ και την Σάο Πάολο που είχε προσφέρει συμβόλαιο αξίας 5,6 εκατομμυρίων ευρώ για δυόμισι χρόνια. Τις τελευταίες μέρες, έγιναν μάταιες προσπάθειες της Νάπολι να τον πείσουν να αποδεχτεί έναν νέο προορισμό”.

Σε σχετικό δημοσίευμα, γράφεται μεταξύ άλλων πως ο 33χρονος Πορτογάλος “απέρριψε όλες τις προσφορές που έχουν τεθεί στο τραπέζι” ενώ για τον ΑΡΗ αναφέρεται πως του προτάθηκε τριετές συμβόλαιο. “Σύμφωνα με το CalcioNapoli 24 , ο Μάριο Ρούι είπε όχι πρώτα στη Βαγιαδολίδ, μετά στη Νις, μετά στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης (που του πρότεινε τριετές συμβόλαιο) και τέλος και στη Λιλ που θα παίξει στην Ευρώπη στο Champions League. Η Σάο Πάολο, την τελευταία μέρα του μεταγραφικού παζαριού, του πρότεινε μισθό ρεκόρ 5 εκατομμυρίων σε δυόμισι χρόνια”, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε άρθρο στην Ιταλία.

Ο Ρούι αγωνίζεται στην άμυνα, ως αριστερός μπακ και προέρχεται από γεμάτες χρονιές στην Νάπολι, όπου παίζει από το 2017 (από τότε μέχρι και πέρυσι, δεν έπεσε κάτω από 20 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα). Φέτος, δεν έχει κάποια συμμετοχή με την φανέλα του ιταλικού συλλόγου με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Προτεινόμενα Άρθρα