«Ο Σάντι Μίνα μαδάει την μαργαρίτα για τον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Η υπόθεση του Σάντι Μίνα και του έντονου ενδιαφέροντος από τον ΑΡΗ φιλοξενείται στο ισπανικό Τύπο. Δίχως ωστόσο ακόμη σήμερα να υπάρχει οριστική κατάληξη.

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί η ιστοσελίδα farodevigo. Ο τίτλος του είναι: «Ο Μίνα μαδάει την μαργαρίτα για τον ΑΡΗ», ενώ ο συντάκτης του κειμένου, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Μια απρόβλεπτη πόρτα άνοιξε η Θέλτα για να λύσει το θέμα της με τον Σάντι Μίνα . Ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης θέλει να υπογράψει τον παίκτη παρά τη νομική του κατάσταση. Οι όροι μεταξύ των δύο συλλόγων έχουν ήδη καθοριστεί. Η Μίνα είναι αυτός που διστάζει».

Στη συνέχεια τονίζονται τα εξής:

«Ο Μίνα απέχει από τη ζωή της πρώτης ομάδας από τότε που καταδικάστηκε τον Μάιο σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας στην πόλη Μοχάκαρ της Αλμερίας τον Ιούνιο του 2017. Δεν προπονήθηκε ούτε έπαιξε τις τελευταίες εβδομάδες της προηγούμενης σεζόν και δεν έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία.

Σε κανένα από τα πιθανά σενάρια δεν αναμένεται να φορέσει ξανά τη φανέλα της Θέλτα ο Σάντι Μίνα. Όμως οι νομικές υπηρεσίες του συλλόγου δεν μπόρεσαν να λύσουν το συμβόλαιο, το οποίο είναι σε ισχύ έως το 2024, εκτός και αν πληρωθεί πλήρως ενώ η ποινή δεν είναι οριστική. Τόσο ο ενάγων όσο και η Μίνα άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης».

Και καταλήγει: «Η Θέλτα έχει αναζητήσει προορισμούς που μπορούν να παραδεχτούν τον παίκτη στην κατάστασή του και να ελαφρύνουν το βάρος του μισθού του. Σκέφτηκαν πιο εξωτικά πρωταθλήματα από μια δυνατή ομάδα από την Ελλάδα όπως ο ΑΡΗΣ, που θα παίξει το Conference League».

Προτεινόμενα Άρθρα