Ο Σάουθγκεϊτ προειδοποιεί τον Μαγκουάιρ ότι η θέση του στην Αγγλία απειλείται

από AllAboutARIS

Ο Χάρι Μαγκουάιρ πέρασε μια δύσκολη σεζόν στο «Όλντ Τράφορντ», έχοντας κάνει μόλις 15 εμφανίσεις στην Premier League για τη Γιουνάιτεντ κάτι που ίσως τον οδηγήσει εκτός βασικής ενδεκάδας της Εθνικής Αγγλίας. Ο Σάουθγκεϊτ έχει επανειλημμένα σταθεί στο πλευρό του 30χρονου στόπερ και συνέχισε να επιλέγει τον αμυντικό σε διεθνές επίπεδο, αλλά παραδέχεται ότι η τρέχουσα κατάστασή του δεν μπορεί να συνεχιστεί εάν θέλει να επιλεγεί για τους επόμενους αγώνες.

«Αναπόφευκτα δεν είναι μια κατάσταση που μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. «Είναι σαν τον Κάλβιν Φίλιπς. Είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς και με τον Κάλβιν δεν έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν ως pivot. Φυσικά όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση τόσο πιο ανησυχητικό είναι».

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έμεινε επίσης εκτός αποστολής για τους επερχόμενους προκριματικούς του Euro 2024 μετά από συνομιλίες με τον Σάουθγκεϊτ. Ο φόργουορντ της Τσέλσι δεν θα αγωνιστεί εναντίον της Μάλτας στις 16 Ιουνίου και της Βόρειας Μακεδονίας στο Ολντ Τράφορντ στις 19 Ιουνίου, αφού αποφασίστηκε αμοιβαία ότι πρέπει να ξεκουραστεί πριν από την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X