Ο Σίλβα ζυγίζει όλα τα δεδομένα, ο ΑΡΗΣ περιμένει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο χρόνος “τρέχει” και από πίσω του… ο ΑΡΗΣ για να καλύψει το χαμένο έδαφος στα μεταγραφικά με τουλάχιστον 2-3 προσθήκες ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ανάμεσα σε αυτές φιλοδοξεί να συμπεριλάβει -εφόσον γίνουν- και τον Τζόναθαν Σίλβα, με τον οποίο ασχολήθηκαν και οι συμπατριώτες του μετά από περίπου έναν μήνα.

Ο λόγος ήταν για ακόμη μία φορά το δεδομένο ενδιαφέρον της Εστουντιάντες για να τον επανεντάξει στο δυναμικό της μετά από αρκετά χρόνια, προσφέροντας στον 29χρονο αμυντικό το δέλεαρ του επαναπατρισμού.

Βεβαίως όπως ορθώς τονίζεται και στο σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας , ο Σίλβα δίνει προτεραιότητα στην Ευρώπη, με τον ΑΡΗ να του δίνει τη δυνατότητα να παραμείνει σε αυτήν.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταθέσει την πρότασή τους πλησιάζοντας τα οικονομικά “θέλω” του Αργεντινού, ο οποίος ωστόσο φαίνεται ότι περιμένει να δει τί άλλο μπορεί να προκύψει και αναλόγως να πάρει την απόφασή του.

Στον ΑΡΗ είναι διατεθημένοι να του δώσουν χρόνο, φιλοδοξώντας ωστόσο τις τελευταίες ότι το θέμα θα κλείσει άμεσα ώστε να τελειώσουν με ένα σημαντικό μεταγραφικό μέτωπο.

Για τον λόγο αυτό υπάρχουν ακόμα δύο εναλλακτικές, με το αρνητικό της μίας να είναι ότι πρόκειται για παίκτη που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο όπως ο Σίλβα που είναι κάτοχος κοινοτικού.

 

Προτεινόμενα Άρθρα