Ο Σαβέριο έδωσε… ανάσα στα εξτρέμ και στον εαυτό του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ιανουάριος και Φεβρουάριος… Δύο διαφορετικοί μήνες για τους εξτρέμ του ΑΡΗ και ενδεχομένως ένα νέο ξεκίνημα μέσα στον Μάρτιο.

Τον πρώτο μήνα του νέου έτους οι Σαβέριο και Σουλεϊμάνοφ σκόραραν από τέσσερα γκολ. Οκτώ συνολικά δηλαδή, βάζοντας πλάτη στην… κοιλιά του Λορέν Μορόν.

Ο Φεβρουάριος κύλησε ακριβώς αντιστρόφως με… σιγή ασυρμάτου από τους εξτρέμ και με αυτούς τους δύο στο επίκεντρο. Κάτι που ωστόσο δεν κόστισε τόσο πολύ…

Ο Μάρτιος ξεκίνησε πάλι διαφορετικά με το γκολ του Σαβέριο κόντρα στην ΑΕΚ, βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά από το 2-2 με τη Νίκη Βόλου τον περασμένο Ιανουάριο στο Πανθεσσαλικό.

Με αυτό το γκολ ο 23χρονος εξτρέμ έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα και έξι συνολικά με τη φανέλα του ΑΡΗ, κερδίζοντας παράλληλα πόντους ώστε να βρεθεί στα βασικά πλάνα του Άκη Μάντζιου σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το γκολ του πάντως ήταν… ανάσα τόσο για τον ίδιο όσο και για τα εξτρέμ της ομάδας, με τον προπονητή να περιμένει πλέον ουσία και από τον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος βέβαια ήταν καθοριστικός ως αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή.

Προτεινόμενα Άρθρα