Ο Σαλάχ δεν θα παίξει στο Μαυριτανία – Αίγυπτος λόγω συνθετικού χλοοτάπητα

από AllAboutARIS

Η Αίγυπτος έχει κάνει το τρία στα τρία στον προκριματικό όμιλο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και δύσκολα θα χάσει την πρόκριση για την τελική φάση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους Αιγύπτιους να πάνε με προσεκτική διαχείριση στα επόμενα παιχνίδια για αυτό και η αναμέτρηση στη Μαυριτανία θα έχει έναν σημαντικό απόντα, τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο σταρ της Λίβερπουλ δεν θα ταξιδέψει στη Μαυριτανία (15/10) όχι για λόγους ξεκούρασης αλλά για να προφυλαχθεί από το σκληρό παιχνίδι των Μαυριτανών και τον συνθετικό χλοοτάπητα του ολυμπιακού σταδίου της Νουακσότ.

«Αν κάποιος παίκτης μου ζητάει να μην αγωνιστεί σε συνθετικό χλοοτάπητα, θα συμφωνήσω. Η εθνική ομάδα της Μαυριτανίας παίζει σκληρά και με βίαιες διεκδικήσεις στην μπάλα. Αν ο Σαλάχ μου ζητάει να τον προφυλάξω, αυτό θα κάνω. Ήμουν πολύ ανήσυχος για το παιχνίδι, είναι πολύ επικίνδυνη και δύσκολη η επιφάνεια του γηπέδου. Ακόμα κι αν δεν κερδίσω εκεί, δε με νοιάζει. Με ενδιαφέρει να μην χάσω», δήλωσε ο προπονητής της εθνικής ομάδας των Φαραώ, Χοσάμ Χασάν, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να αποχωρεί για να επιστρέψει στο Λίβερπουλ.

Προτεινόμενα Άρθρα