Ο Σαράκης έπαιρνε το μέρος του ΑΡΗ με τον Σιστόν και… ξαφνικά τα γύρισε

από AllAboutARIS

Η μνήμη είναι σημαντικό προσόν στην εποχή μας, αν και στην περίπτωση του κ. Σαράκη δεν χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω τον χρόνο.

Αν κάποιος επιστρέφει στον Ιανουάριο το 2020, θα βρεθεί στις αρχές της πολύκροτης υπόθεσης Ντουρμισάι και κάπου ανάμεσα στη χαρτούρα θα βρει το όνομα προϊσταμένου της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων.

Τότε ως νομικός εκπρόσωπος της ΕΠΟ, πήρε το μέρος του ΑΡΗ και  υποστήριξε ότι οι οφειλές στον Ντιόγο Σιστόν, για τις οποίες επιβλήθηκε από την FIFA απαγόρευση μεταγραφών στον ΑΡΗ, αφορούν μία άλλη νομική οντότητα.

Τώρα όμως, επιστρέφοντας το 2022, βλέπουμε εντελώς “ξαφνικά” και “αυθόρμητα” τον κ. Σαράκη να μην κάνει τον ίδιο διαχωρισμό ανάμεσα στα νομικά πρόσωπα και να θεωρεί μάλιστα ότι ο παίκτης έχει σύμβαση με τον ΑΡΗ (!).

Το παραπάνω είναι ένα παράδειγμα που δεν πρέπει να δει μόνο η κοινή γνώμη αλλά η Πολιτεία και όχι μόνο, αποτελώντας μία τρανή απόδειξη του νέου σκανδάλου που πάει να στηθεί εις βάρος του ΑΡΗ επειδή έκανε ένα και μόνο λάθος. Δηλαδή να βάλει από κάτω του δύο ομάδες από Αθήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X