Ο Σκαμάκα έμεινε εκτός Εθνικής λόγω… Playstation!

από AllAboutARIS

Ο Τζανλούκα Σκαμάκα διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Αταλάντα, αποτελώντας το σημείο αναφοράς της ομάδας αλλά και τον πρώτο σκόρερ της.

Οι εμφανίσεις του έχουν σηκώσει μπόλικη σκόνη στην Ιταλία, με το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στα φιλικά της εθνικής με Βενεζουέλα και Εκουαδόρ να φέρνει αντιδράσεις λόγω και της λειψανδρίας της «σκουάντρα ατζούρα» στη γραμμή της επίθεσης.

Ωστόσο, πίσω από τον αποκλεισμό του Σκαμάκα στα εν λόγω παιχνίδια, υπήρχε ένας λόγος που έκανε τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να μην τον καλέσει στην αποστολή. Ο πολύπειρος τεχνικός έχει θέσει ορισμένους κανόνες οι οποίοι είναι απαράβατοι και ο 25χρονος δεν τήρησε έναν από αυτούς.

Συγκεκριμένα, πριν από τον «τελικό» πρόκρισης στο Euro 2024 της Ιταλίας με την Ουκρανία, ο Σκαμάκα ξενύχτησε όλο το βράδυ παίζοντας playstation. Κάτι που έγινε αντιληπτό από τον Σπαλέτι, ο οποίος αποφάσισε να τιμωρήσει για παραδειγματισμό τον στράικερ της Αταλάντα.

Ωστόσο, ενόψει του ερχόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο ομοσπονδιακός προπονητής όλα δείχνουν πως θα συμπεριλάβει στις επιλογές του τον Σκαμάκα, τον οποίο μοιάζει πολύ πιθανό και να υπολογίζει ως βασικό φορ.

Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Αταλάντα μετράει 15 γκολ και 5 ασίστ σε 35 ματς σε όλες τις διοραγανώσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα