Ο Τερζής κερδίζει πάντα με την πρώτη…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Τόλης Τερζής ετοιμάζεται για ακόμη ένα… υπηρεσιακό ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΡΗ. Το τέταρτο κατά σειρά.

Το know how που έχει από την πρώτη ομάδα και τις δύσκολες καταστάσεις, ήταν ο βασικός λόγος που ο Θεόδωρος Καρυπίδης δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί δεύτερη φορά την… επιστράτευση του τεχνικού της Κ-19.

Η… πρώτη του Τερζή ήταν τον Νοέμβριο του 2018. Από άμεσος συνεργάτης του Πάκο Ερέρα, βρέθηκε να κοουτσάρει την ομάδα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο 2-1 μέσα στη Ριζούπολη.

Την επόμενη σεζόν οι αρμοδιότητές του αυξήθηκαν αφού δεν αρκέστηκε σε ένα ματς. Μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη, ξεκίνησε με το επιβλητικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ενώ ακολούθησαν δύο διαδοχικές ήττες από ΑΕΛ και Ολυμπιακό, πριν έρθει ο Μίχαελ Ένινγκ με τον οποίο συνυπήρξαν στον πάγκο της ομάδας.

Τελευταία του αποστολή ήταν πέρυσι, λίγο πριν την άφιξη του Άκη Μάντζιου, στη νίκη με 1-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Ο Τερζής, με πιο απλά λόγια, δεν χάνει στις υπηρεσιακές πρεμιέρες του. Μένει να φανεί αν η παράδοση θα συνεχιστεί στο κρίσιμο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα