Ο τρίτος του… κάδρου και ο Καμαρά που πλησιάζει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το θέμα του φορ παραμένει σταθερά στην κορυφή της επικαιρότητας του ΑΡΗ και τα επόμενα 24ωρα ίσως υπάρξει οριστική εξέλιξη

Υπάρχει η σύνδεση με τον Μούτο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος, ο Καμαρά που παίζει στη Φούλαμ αλλά και μία ακόμη περίπτωση από…. Αγγλία πλευρά.

Η επιλογή Ντα Κόστα…

Οι πληροφορίες του AllAboutARIS αναφέρουν ότι ο λόγος γίνεται αυτή είναι του Νούνο Ντα Κόστα. Ο 30χρονος επιθετικός από το Κάπο Βέρντε -με γαλλικό διαβατήριο- ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά δεν υπολογίζεται όπως μαρτυρά ο τελευταίος δανεισμός του Συγκεκριμένα, πέρυσι ήταν στη Μουσκρόν (25 συμμ. 6 γκολ)

Ο Ντα Κόστα αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ τον Ιανουάριο του 2020, καταβάλλοντας 2 εκατ. ευρώ στη Στρασμπούργκ.

Στον γαλλικό σύλλογο είχε 87 συμμετοχές με 17 γκολ και εννιά ασίστ. Επίσης έχει παίξει στη Βαλενσιέν (47 συμμ. 19 γκολ) ενώ στη Νότιγχαμ έχει μόλις 13 συμμετοχές χωρίς τέρματα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που βρέθηκε ανάμεσα στις τελικές επιλογές του ΑΡΗ το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν δίνεται προτεραιότητα ώστε να προχωρήσει.

… και ο Καμαρά που πλησιάζει

Οι ίδες πληροφορίες από το Λονδίνο αναφέρουν ότι η περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά έχει προβάδισμα τις τελευταίες ώρες και με τα τωρινά δεδομένα ο Γάλλος επιθετικός πλησιάζει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η Φούλαμ είναι πιο διαλλακτική, ο παίκτης εννοείται ότι θέλει να έρθει. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο ανάμεσα στις δύο πλευρές ή κάποια άλλη περίπτωση φορ, τότε ο Καμαρά θα είναι ο εκλεκτός του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα