Ο Τσάμπι Αλόνσο… απέρριψε τους μνηστήρες του γιατί σκέφτεται συγκεκριμένη ομάδα

Παρότι οι Άγγλοι και οι Γερμανοί είχαν ως δεδομένη την αποχώρηση του Τσάμπι Αλόνσο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο τέλος της σεζόν, ο Ισπανός έκανε την απόλυτη ανατροπή και ανακοίνωσε την παραμονή του στις «ασπιρίνες». Ο Αλόνσο τόνισε ότι θα συνεχίσει στην Μπάγερ, ρίχνοντας έτσι «άκυρο» τόσο στη Λίβερπουλ, όσο και στην Μπάγερν με τις οποίες είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα η απόφαση αυτή πάρθηκε… λόγω της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως τονίζει η «Relevo» στο μυαλό του Αλόνσο βρίσκεται ήδη η Βασίλισσα, η οποία φέρεται να σκέφτεται το ίδιο ακριβώς. Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να ανανέωσε μόλις πριν από μερικούς μήνες έως και το 2026, ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται ήδη το καλοκαίρι του 2025, με τον Αλόνσο να αποτελεί ο μεγάλος στόχος του.

Στη Βασίλισσα πιστεύουν ότι ο Αλόνσο θα είναι ο κορυφαίος προπονητής της νέας γενιάς και δεν θέλουν να τον χάσουν. Μάλιστα η «Relevo» τονίζει ότι όλα έχουν δρομολογηθεί, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για επίσημες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με το… ένστικτο των Ισπανών ωστόσο ο Αλόνσο θα καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2025, με τη Βασίλισσα να αναμένεται να «σπάσει» τη ρήτρα που έχει ο Ισπανός τεχνικός με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

 

Mitsi VAR: Ο Χαρδαλιάς βάζει σε καραντίνα τους χειριστές των Drones (vid)
Προηγούμενο άρθρο Mitsi VAR: Ο Χαρδαλιάς βάζει σε καραντίνα τους χειριστές των Drones (vid)
Επόμενο άρθρο ΗΠΑ: Κρεμάστηκε από το αυτοκίνητο για να ξεφύγει (vid)
ΗΠΑ: Κρεμάστηκε από το αυτοκίνητο για να ξεφύγει (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News