Το στόπερ, η Ισπανία και… o Φαμπιάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η τελική ευθεία των μεταγραφών για τον ΑΡΗ περιλαμβάνει και την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού και δη βασικού.

Είναι η μία από τις 2-3 ενδεκαδάτες κινήσεις που έχει η ομάδα στην ατζέντα της, αναζητώντας παίκτη πρώτης γραμμής και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία έχει θέσει ο Άκης Μάντζιος. Δηλαδή έναν στόπερ με ταχύτητα και ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια.

Μετά το “ναυάγιο” της μεταγραφής του Παπέ Αμπού Σισέ, οι “κιτρινόμαυροι” στράφηκαν πάλι στην αγορά της Ισπανίας όπου ξεχώρισαν κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή του Μαρκάο της Σεβίλλης. Ειδικά για τον Βραζιλιάνο όμως υπάρχει ένα ιατρικό ιστορικό που δεν κάνει τόσο ελκυστική την περίπτωσή του, τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη 1-2 παίκτες από την Ιβηρική οι οποίοι απασχολούν.

 

Ο Φαμπιάνο δεν βγαίνει… ακόμα από το κάδρο

Φυσικά όσο ο ΑΡΗΣ δεν βρίσκει στόπερ, στο περιβάλλον του θα συνεχίσει να ακούγεται το όνομα του Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος παραμένει στη Θεσσαλονίκη και δίχως ομάδα, αφού μέχρι στιγμής ό,τι πρόταση έχει στα χέρια του από τη Σαουδική Αραβία δεν πληροί τις οικονομικές του απαιτήσεις, όπως φυσικά και κάποιες ακόμα από την Ευρώπη ή την Βραζιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο ΑΡΗΣ πάντως είχε μία επικοινωνία με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή ξανά τα προηγούμενα 24ωρα, περισσότερο διερευνητική ώστε να δει τις διαθέσεις του, από τη στιγμή που ούτε αυτός βρίσκει στόπερ αλλά ούτε και ο παίκτης ομάδα.

Ο Φαμπιάνο δεν κλείνει την πόρτα στον ΑΡΗ, αλλά σε αυτή τη φάση θέλει να περιμένει λίγο ακόμα για να δει εάν θα προκύψει τελικά κάτι από τη χώρα της Ασίας ή όχι, πριν κοιτάξει τις υπόλοιπες εναλλακτικές του.

Φυσικά ο ΑΡΗΣ δεν … κρέμεται από τον Βραζιλιάνο και η περιπτώση του δεν αποτελεί προτεραιότητα, όσο αυτός συνεχίζει να επιμένει προς τη Σαουδική Αραβία, συνεχίζοντας τις αναζητήσεις του στο εξωτερικό για κεντρικό αμυντικό.

 

Προτεινόμενα Άρθρα