Ο Φαμπιάνο ετοιμάζει βαλίτσα… για Ελλάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η παραμονή του Φαμπιάνο στη Βραζιλία φαίνεται ότι μάλλον ολοκληρώνεται αφού δεν αποκλείεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του με προορισμό… την Ελλάδα!

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι πιθανό να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για μία προσωπική του υποχρέωση που δεν αφορά τον ΑΡΗ.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το διάστημα που ο Βραζιλιάνος θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται όμως τις επόμενες μέρες να υπάρξει κάποια νέα επαφή με τον ΑΡΗ λόγω αυτής της συγκυρίας εφόσον επιβεβαιωθεί- και με δεδομένο ότι ο παίκτης ακόμα δεν έχει βρει άλλη ομάδα όπως αναφέρει το περιβάλλον του, παρά τις κρούσεις που φέρεται να έχει δεχθεί.

Αυτό φυσικά είναι υπέρ του ΑΡΗ που θέλει να… φέρει τον παίκτη πιο κοντά στα δικά του “θέλω”, με την περίπτωσή του να παραμένει δύσκολη αλλά να μην έχει κλείσει οριστικά.

Σε κάθε περίπτωση στην Αλκμήνης θέλουν ιδανικά το θέμα να ξεκαθαρίσει το αργότερο ως τις αρχές του Ιούλη, ώστε να ξέρουν εάν θα βγουν στην αγορά για άλλον στόπερ πρώτης γραμμής ή αν θα συνεχίσουν με τον Φαμπιάνο και τους Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα