Ο φορ και ο δεξί μπακ που θα κάνουν τη διαφορά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αμα ανοίξει η όρεξη, δύσκολα κλείνει.. Κάπως έτσι είναι και ο ΑΡΗΣ μεταγραφικά αυτές τις μέρες, ρεφάροντας κάπως για την καθυστέρηση των προηγούμενων εβδομάδων. Και έχει τη δυνατότητα να το κάνει ακόμα καλύτερα τις επόμενες μέρες.

Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα κρίνεται αρκετά κρίσιμη από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, σχετικά με τις τρεις περιπτώσεις από το πάνω ράφι.

Για το φορ το AllAboutARIS είχε σημειώσει την πρόθεση του Θεόδωρου Καρυπίδη για ακόμη μία ηχηρή κίνηση μετά από αυτή του Άντρε Γκρέι. Οι πληροφορίες που προκύπτουν για αυτή την περίπτωση έρχονται με το… σταγονόμετρο, όμως ο ΑΡΗΣ φαίνεται να επικεντρώνεται σε ποδοσφαιριστή που παίζει τόσο στο “κουτί” οσο και στα πλάγια της επίθεσης ενώ φαίνεται να πρόκειται για πολύ μεγάλο όνομα και ευρέως γνωστό στην ποδοσφαιρική αγορά.

Για τα άλλα δύο “μπαμ” που κυνηγάει η ομάδα το άλλο είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Η εμπιστοσύνη στον Σαλέμ Εμπακατά είναι δεδομένη, όμως ο ΑΡΗΣ θέλει το κάτι παραπάνω και έτσι έχει λοκάρει σε μία πολύ καλή περίπτωση από το πάνω ράφι, παράλληλα με κάποιες ακόμα που βρίσκονται στη λίστα του.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης θέλει να κλείσει αυτές τις υποθέσεις έως την Κυριακή (10/07) ώστε η ομάδα να αγγίξει τα όρια της πληρότητας μέχρι τα παιχνίδια κόντρα στη Γκόμελ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα