Ο φορ, ο Αραούχο και… η Ομόνοια

από Νίκος Παπαδόπουλος

O ΑΡΗΣ διανύει τις μέρες των ελεύθερων και καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για επιθετικό, έχοντας ανάμεσα στις επιλογές του και τον Σέρχιο Αραούχο.

Το… φλερτ με τον Αργεντινό κρατάει για αρκετό καιρό. Ένα διάστημα στο οποίο ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει και η Ομόνοια που ήθελε να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή της λίστα αλλά δεν πρόλαβε.

Παρόλα αυτά οι Κύπριοι δεν έπαψαν να ασχολούνται με τον “Τσίνο” και σύμφωνα με σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας “sport-fm.com.cy” βρίσκεται από χθες στη Μεγαλόνησο για τις τελικές επαφές με την ομάδα της Λευκωσίας.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται λόγος για διαφορά στο οικονομικό και τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις.

Εάν τελικά ο Αραούχο τα βρει με την Ομόνοια τότε ο ΑΡΗΣ θα έχει μία επιλογή λιγότερη από το “καλάθι” των ελεύθερων”, για την οποία έδειξε το τελευταίο διάστημα ότι δεν αποτελεί και προτεραιότητα…

Για αυτόν τον λόγο άλλωστε o ΑΡΗΣ προσπάθησε να πάρει παίκτη από ομάδα μέχρι το deadline της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, δίνοντας παράλληλα προβάδισμα σε άλλες περιπτώσεις παικτών από τη λίστα των ελεύθερων για την τελευταία “πινελιά” του ρόστερ.

Το περιθώριο για μία ακόμη προσθήκη είναι μέχρι τα τέλη του μήνα αλλά στον ΑΡΗ θα επιδιώξουν να τελειώνουν νωρίτερα, ώστε όποιος έρθει να πιάσει άμεσα δουλειά και να είναι έτοιμος μέχρι τον Οκτώβριο.

Προτεινόμενα Άρθρα