«Ο Χοσέ Αλμπέρτο Λόπεζ είχε συμφωνήσει με τον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, πριν ο ΑΡΗΣ αποφασίσει να προσλάβει τον Άλαν Πάρντιου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, είχε συμφωνήσει με άλλον προπονητή. Όπως ισχυρίζεται το σάιτ «killerasturias» αυτός ήταν ο 40χρονός Ισπανός, Χοσέ Αλμπέρτο Λόπεζ.

Μεταξύ άλλων ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει:

«Ο Χοσέ Αλμπέρτο Λόπεθ ήταν πολύ κοντά στο να γίνει ο νέος προπονητής του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Ήταν πάντα πιο πρόθυμος να δεχτεί μια πρόταση από ισπανική ομάδα, ωστόσο, η εμφάνιση της ελληνικής πρότασης τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Αφού ανέλυσε την πρόταση, ο Αστουριανός τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Με τα πάντα να έχουν ήδη εξεταστεί ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο, η διοίκηση της ελληνικής ομάδας, επέλεξε έναν άλλο δρόμο. Σε αυτή την περίπτωση, νέος προπονητής του Μάνου Γκαρθία θα είναι ο Βρετανός Άλαν Πάρντιου».

Ο Λόπεθ είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά ο Μάνου Γκαρθία, καθώς όπως τονίζεται στο δημοσίευμα…: «…θα ήταν η 3η φορά που θα δούλευαν μαζί. Πρώτα στις «μικρές» ομάδες και στη συνέχεια ήταν ο βασικός υποστηρικτής για την υπογραφή του από την Χιχόν, όπου ήταν προπονητής».

Προτεινόμενα Άρθρα