Ο χρόνος του Σαμόρα και το… ζέσταμα για Αγρίνιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι από τα λίγα φέτος που ο Λορέν Μορόν έγινε αλλαγή και ειδικά για να περάσει στη θέση του ο Αλβάρο Σαμόρα.

Ο Ισπανός κουβαλούσε ήδη κόπωση πριν το παιχνίδι και αυτή έκανε την εμφάνισή της ειδικά στο δεύτερο μέρος, με τον Άκη Μάντζιο να περνάει στο 77΄τον Κοσταρικανό για να δώσει τρεξίματα και φρεσκάδα στην επίθεση της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κοσταρικανός δεν ήταν αρνητικός και βοήθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε ως φορ. Παράλληλα όμως ήταν και κάτι σαν “πρόβα” για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Μορόν έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο εν λόγω ματς. Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ακόμα κάποιο νέο φορ στη διάθεσή του. Οπότε με αυτά τα δεδομένα, ο Σαμόρα αναμένεται να είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό στην κορυφή της επίθεσης την επόμενη Κυριακή, εάν δεν θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες κάποια έκπληξη με τον Καρλίτος ή κάποιον άλλον επιθετικό.

Ο Σαμόρα φυσικά δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση… Εδώ και μήνες όμως λογίζεται αναγκαστικά ως εναλλακτική του Μορόν και ο Μάντζιος θα πρέπει να τον αξιοποιήσει βάσει της υπάρχουσας κατάστασης.

Προτεινόμενα Άρθρα