Ο χώρος στο μπάτζετ και τα… βαρίδια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη στιγμή που η προσπάθεια κάποιων να μην παίξει ο ΑΡΗΣ στην Ευρώπη είναι έτοιμη να καταρρεύσει, το αγωνιστικό βγαίνει ξανά στην επιφάνεια πιο… ζωηρά και με φόντο τη συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν συνάντηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας -πιθανότατα την Τρίτη- με θέμα συζήτησης όλα τα ανοικτά ζητήματα της επόμενης μέρας. Ανανεώσεις, μεταγραφές και μεταξύ άλλων αποχωρήσεις…

Το τελευταίο κομμάτι είναι και ένα από τα πιο δύσκολα που θα κληθεί να διαχειριστεί η διοίκηση. Παίκτες δηλαδή που δεν υπολογίζονται αλλά έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και ο ΑΡΗΣ θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους για να τα “σπάσει”.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να ανοίξει χώρος στο μπάτζετ, τα συμβόλαια που λήγουν θα βοηθήσουν σημαντικά. Υπάρχουν όμως και άλλα (πχ Χαΐροβιτς, Ντένις, Λούμορ) που πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκπλήξεων που θα αυξήσουν αυτόν τον αριθμό.

Ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει όσο πιο άμεσα γίνεται αυτές τις υποθέσεις, ώστε να έχει το ίδιο γρήγορα και μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το αγωνιστικό του μπάτζετ και να πορευτεί αναλόγως σε ανανεώσεις και μεταγραφές.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X