Ο όρος της Φούλαμ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

από AllAboutARIS

Η μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό φέρεται να μπαίνει στην τελική ευθεία της, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα χρειαστεί να περιμένουν λίγες ημέρες ακόμη. Διότι μπορεί μία… απόφαση να ανατρέψει όλα όσα μπορεί να θεωρούνται δεδομένα τούτη τη στιγμή.

Κι εξηγούμαστε. Στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μαυριτανού επιθετικού από την Φούλαμ στον ΑΡΗ, πέρσι το καλοκαίρι, οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας έβαλαν έναν όρο, πολύ συνηθισμένο στα προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Ποιος ήταν αυτός; Ότι ο βρετανικός σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα, μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία, να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά έχει ο ΑΡΗΣ, για να πουλήσει τον παίκτη, και να τον πάρει πίσω.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Φούλαμ έχει διορία μέχρι αύριο (25/6) να αποφασίσει αν θέλει να… ισοφαρίσει την πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός, να πληρώσει τον ΑΡΗ και να πάρει πίσω τον Καμαρά. Ενδεχομένως μάλιστα, αυτός να ήταν κι ένας από τους λόγους για τους οποίους τις προάλλες ταξίδεψαν στην Αγγλία ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο.

Άρα όπως γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό, η οποία εξέλιξη στο θέμα της πώλησης του Καμαρά, θα υπάρξει από Δευτέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X