«Ο Mπαπέ μπορεί να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

από AllAboutARIS

Το γνωστό σήριαλ με πρωταγωνιστές τους Κιλιάν Mπαπέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει φτάσει στο τέλος του, καθώς η μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ θεωρείται δεδομένη από τα ΜΜΕ του εξωτερικού. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι αρνητές αυτής της πληροφορίας.

Μετά από αρκετά πισωγυρίσματα που έχει κάνει ο Mπαπέ τα προηγούμενα χρόνια, κάποιοι δεν τον εμπιστεύονται και θεωρούν πολύ πιθανό να κάνει ακόμα ένα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ρόμπερτ Πιρές, ο οποίος τόνισε ότι είναι ικανός να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος.

«Συγγνώμη Κιλιάν, δεν ήσουν ο πρώτος που είπες όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει, αλλά απέρριψα τη Ρεάλ γιατί είχα άλλες δύο επιλογές. Σίγουρα αν δεν είχα Άρσεναλ και Γιούβε θα πήγαινα κατευθείαν στη Ρεάλ. Αυτό είναι σίγουρο», είπε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τον δω στη Λίβερπουλ. Είναι σπουδαίος σύλλογος, οικογένεια, χωρίς πίεση, ήρεμοι οπαδοί. Και λέω ότι το δίδυμο Mπαπέ-Σαλάχ μπορεί να είναι αρκετά εκρηκτικό. Νομίζω ότι είναι ικανός να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Προτεινόμενα Άρθρα