Πάει “Βικελίδης”, σε πρώτο πλάνο η ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι διεθνείς επιστρέφουν, η προετοιμασία του ΑΡΗ για Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική ευθεία και σιγά-σιγά ανοίγει και η κουβέντα όσον αφορά τα πλάνα του Τόλη Τερζή.

Σήμερα και αύριο είναι οι δύο κρίσιμες προπονήσεις για τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, με την ομάδα να πηγαίνει σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”  για μία πρώτη “πρόβα” του σχήματος που θα παραταχθεί την επόμενη Κυριακή στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ερωτήματα υπάρχουν και ξεκινούν από την άμυνα, τόσο με την επιλογή για το τέρμα -Κουέστα ή Σιαμπάνης- όσο και με το αριστερό άκρο της άμυνας με Πίρσμαν ή Μαζικού, με τον πρώτο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Νταρίντα και Ετέμπο είναι οι σίγουροι στον χώρο του κέντρου με την τρίτη θέση να κρίνεται από την κατάσταση του Πάλμα ή το κατά πόσο ο Τερζής αποφασίσει να πάει πιο compact με δύο καθαρά “6άρια”. Ο Ιτούρμπε έχει ελπίδες να παραμείνει στα εξτρέμ όπου σίγουρος είναι ο Γκαρσία.

Στην επίθεση εφόσον κριθεί ότι ο Καμαρά είναι σε κατάσταση να βγάλει δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες τότε θα ξεκινήσει στην κορυφή. Διαφορετικά δεν αποκλείεται στο “κάδρο” να μπει και ο Γκρέι.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X