“Πάει” για αύριο, εκτός απροόπτου, η συνάντηση Καρυπίδη-Μάντζιου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πιθανότατα αύριο η συνάντηση που θα οριστικοποιήσει τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές…

Σε διαδικασία αναχωρήσεων έχει μπει ο ΑΡΗΣ από το βράδυ της Κυριακής, όταν και ξεκίνησε ουσιαστικά η καλοκαιρινή άδεια της ομάδας.

Δεν είναι όμως μόνο οι παίκτες που αφήνουν προσωρινά τη Θεσσαλονίκη, αφού το ίδιο αναμένεται να κάνει σήμερα και ο Άκης Μάντζιος. 

Ο 51χρονος τεχνικός θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα μέση Ιουλίου πριν επιστρέψει στην πόλη για την έναρξη της προετοιμασίας. 

Η παρουσία του στην πρωτεύουσα δεν θα αφορά μόνο τις καλοκαιρινές του διακοπές, αφού μέσα στα επόμενα 24ωρα θα συναντηθεί και με τον Θεόδωρο Καρυπίδη ώστε να οριστικοποιηθεί η παραμονή του στην ομάδα. 

Με τα τελευταία δεδομένα, η συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, ώστε να δώσουν τα χέρια και να μπει επίσημα σε εφαρμογή το πλάνο της νέας σεζόν. Διαφορετικά, το ραντεβού τους μετατεθεί για την Πέμπτη.

Ο Καρυπίδης περιμένει τον Μάντζιο στην Αθήνα ώστε να κλείσει η εκκρεμότητα που υπάρχει, έχοντας κάνει βέβαια ήδη αρκετές κουβέντες για την επόμενη μέρα και το πλάνο της ομάδας, είτε με ban είτε χωρίς ban αν και η ομάδα κινείται ήδη έχοντας ως δεδομένο ότι θα μπορέσει να ενισχυθεί κανονικά. 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X