Πάει Μαδρίτη με… γεμάτη ατζέντα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στη Μαδρίτη μεταφέρεται από σήμερα το ενδιαφέρον για τον ΑΡΗ. Οχι για κάποιο παιχνίδι αλλά για το μεταγραφικό ταξίδι του Θεόδωρου Καρυπίδη στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” θα ταξιδέψει εντός της ημέρας στη χώρα της Ιβηρικής, ώστε μαζί με τον Χερμάν Μπούργος να επισκεφθούν τα γραφεία της Ατλέτικο Μαδρίτης και να συζητήσουν με επίκεντρο κάποιους παίκτες που έχει ξεχωρίσει η ομάδα και τους οποίους θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της.

Πάει διαβασμένος

Εδω και κάποιες εβδομάδες ο ΑΡΗΣ έχει σχηματοποιήσει μία εικόνα για σχεδόν όλες τις περιπτώσεις των παικτών της Ατλέτικο που μπορεί να τον απασχολήσουν και ενδεχομένως να πέσουν στο τραπέζι από τους Μαδριλένους.

Ρικέλμε και Καμπέγιο είναι δύο…. διαδεδομένες περιπτώσεις, όχι όμως και οι μοναδικές αφού υπάρχουν κι άλλες και ίσως πιο εφικτές σε σχέση με αυτούς τους δύο, οι οποίοι αποτελούν σημαντικά πρότζεκτ για την Ατλέτικο και δεν θα τους αφήσει έτσι εύκολα να φύγουν για Ελλάδα, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

Δεν είναι μόνο η Ατλέτικο

Παράλληλα με τους “ροχιμπλάνκος”, ο ΑΡΗΣ τσεκάρει γενικά την Ισπανία αφού αποτελεί μία από τις αγαπημένες του αγορές.

Οπως σημείωσε και το AllAboutARIS,  η ομάδα έχει εξετάσει περιπτώσεις παικτών από ομάδες από τη Μπαρτσελόνα Β’ αλλά και την αντίστοιχη της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ετσι λοιπόν δεν αποκλείεται πέραν της συνάντησης με την Ατλέτικο, να υπάρξει και κάτι άλλο κατά την παρουσία του Καρυπίδη στη Μαδρίτη. Άλλωστε ο ΑΡΗΣ… ψηφίζει σταθερά την Ιβηρική τα τελευταία χρόνια, όντας στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών του μαζί με τη γαλλική αγορά.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα