Έμεινε μόνο ο Δεληζήσης…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη στιγμή που ο ολόκληρος ο οργανισμός του ΑΡΗ ετοιμάζεται για μία αποστολή… ανατροπής κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, υπάρχουν υποθέσεις που “τρέχουν”. Και άλλες που δεν παρουσιάζουν εξέλιξη, όπως αυτή του Γιώργου Δεληζήση.

Εδώ και καιρό το θέμα του έμπειρου στόπερ έμενε ανοικτό, με τον ίδιο να επιθυμεί την παραμονή του όπως και αρκετοί στην ομάδα- για να κλείσει την καριέρα του στο “Βικελίδης”- όμως δεν υπάρχει ούτε ουσιαστική εξέλιξη αλλά ούτε και επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η περίπτωση του Δεληζήση είναι και η μοναδική εκκρεμότητα που έχει απομείνει από τα συμβόλαια του περσινού ρόστερ του έληξαν, μετά τη συμφωνία του Χαβιέ Ματίγια με τον Βόλο.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δεληζήσης έχει δεχθεί κρούση από ομάδα και το σκέφτεται αρκετά έντονα, με δεδομένο ότι μετά από τόσο καιρό δεν έχει κάτι στα χέρια του από τον ΑΡΗ.

Εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες στα υπάρχοντα δεδομένα, τότε θα πρόκειται για ένα τέλος εποχής για τον φυσικό αρχηγό του ΑΡΗ και τον παίκτη που συνδέει τα δύσκολα χρόνια της προηγούμενης δεκαετίας με την αγωνιστική ανάταση των τελευταίων ετών.

Προτεινόμενα Άρθρα