Αλλαγή πλεύσης και προσφυγή απευθείας στο CAS!

από AllAboutARIS

Οριστικά στο CAS θα προσφύγει ο ΑΡΗΣ για την υπόθεση του -6!

Μετά από σύσκεψη του Θεόδωρου Καρυπίδη με το νομικό επιτελείο της ομάδας το βράδυ της Τρίτης, αποφασίστηκε να μην προχωρήσουν με αίτηση ανάκλησης ή αναψηλάφησης για το -6 και η ΠΑΕ να κυνηγήσει τη δικαίωση της στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο.

Το σκεπτικό αυτής της απόφασης έχει να κάνει με την προθεσμία των 21 ημερών για την προσφυγή στο CAS, την οποία η ομάδα δεν θέλει να χάσει ενώ παράλληλα διατηρεί και το αίτημα ανάκλησης στην Ελλάδα εάν δεν δικαιωθεί στη Λωζάνη,

Προφανώς οι κιτρινόμαυροι έκριναν ότι το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, διαψεύδοντας και όσους υποστήριζαν ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει την πρόθεση να προσφύγει στο CAS.

Σημαντική λεπτομέρεια είναι επίσης ότι στο CAS Θα εκδικαστεί η υπόθεση από την αρχή, άρα θα ληφθεί υπόψιν και η παραδοχή ενοχής εξ αρχής και δεν θα θεωρηθεί νέο στοιχείο, ενώ επίσης είναι πιθανό να εκδικαστεί με τη μορφή του κατεπείγοντος.

Στον ΑΡΗ θεωρούν ότι η ομάδα θα δικαιωθεί 100% στο CAS, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη αυτής της απόφασης, την ώρα που παράλληλα γίνονται ενέργειες ώστε μέχρι την εκδίκαση να υπάρξει αναστολή της ποινής των 6 βαθμών.

Οσον αφορά την απόφαση του ΑΡΗ, πρέπει να σημειωθεί κάτι πολύ σημαντικό. Αν η ομάδα κινούσε πρώτα τις διαδικασίες εντός συνόρων, τότε υπήρχε ο κίνδυνος απόρριψης για τυπικούς λόγους και παράλληλα θα χανόταν η προθεσμία των 21 ημερών για το CAS. Άρα πήγε με τη… safe λύση και διατηρεί όλες τις επιλογές της στο τραπέζι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X