Πάρντιου: “Έχω ζητήσει την απόκτηση του Καμαρά, καταπληκτικός παίκτης ο Νταρίντα”

από AllAboutARIS

Τοποθέτηση του Άλαν Πάρντιου για Νταρίντα, Μαντσίνι και Καμαρά, καθώς και ευχές σε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ για καλές γιορτές.

Πιο αναλυτικά:

“Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος .
Εύχομαι υγεία και χαρές σε όλους .

Θελω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την βοήθεια τους στην ομάδα και του περιμένω κοντά μας και στον δεύτερο γύρο .

Για την υπόθεση Μαντσίνι:

“Προπονείται κανονικά με την ομάδα δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει . Μπορεί να φύγει μπορεί και να μείνει . Όσο θα τον έχω στην ομάδα θα τον υπολογίζω και θα δούμε τι θα γίνει ”

Για την υπόθεση Νταριντα :

“Θα είναι διαθέσιμος από 1 Ιανουαρίου αλλά πρέπει να πω ότι είναι έτοιμος και ένας καταπληκτικός παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία που θα μας δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή . Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και θα μας βοηθήσει άμεσα ”

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Καμαρά:

“Είχα πει στον πρόεδρο όταν τον θέλω αλλά είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή . Επέμενα όμως και το θέμα το χειρίζεται αυτός πλέον . Τον θέλω γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης με τρομερή ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ . Ξέρει την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα κι μπορεί να μπει αμέσως να βοηθήσει την ομάδα . Έχει στοιχεία που μας λείπουν και χρειαζόμαστε . Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα τον Ιανουάριο που συν τοις αλλοις ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για να βρεις παίκτες που θελεις.”

Προτεινόμενα Άρθρα