Πάρντιου: “Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ!”

από AllAboutARIS

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου για τις φάσεις που σπατάλησε η ομάδα του, το γκολ που ακυρώθηκε, αλλά και το γεγονός πως ο αντίπαλος σκόραρε πρώτος.

“Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Η λειτουργία της ομάδας ήταν καλή, με υπεροχή και κατοχή, αλλά το αποτέλεσμα μας αφήνει απογοήτευση. Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Δε θυμάμαι άλλο παιχνίδι με τόσο μεγάλες ευκαιρίες μας. Ειδικά με τη φάση του Καμάτσο. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως δεν βάλαμε δεύτερο γκολ”.

Για το γεγονός πως ο ΑΡΗΣ δέχθηκε και πάλι γκολ πρώτος:

“Δεχθήκαμε το γκολ στη πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Αμυντικά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, όπως και στις στατικές φάσεις. Δυστυχώς, μέσα σε μια φάση, δεχθήκαμε γκολ. Είναι εκνευριστικό, το γεγονός ότι δεχθήκαμε πρώτοι γκολ. Έχουμε δουλέψει στο γεγονός ότι ο αντίπαλος μας θα παίξει κλειστά. Δουλέψαμε και στο επιθετικό κομμάτι, το βγάλαμε στο γήπεδο, όμως, δεν τα καταφέραμε.”

Για το γεγονός ότι μετά από κάθε ματς, δημιουργείται διαφορετικός προβληματισμός:

“Τη περασμένη εβδομάδα, είχαμε στιγμές να σκοράρουμε, όμως σήμερα πολλές και καθαρές ευκαιρίες. Όταν δεν τις κάνεις γκολ, έχεις τον κίνδυνο να δεχθείς. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου ήταν πολύ καλή και έπρεπε ο κόσμος να ανταμειφθεί. Πιέσαμε για το πρώτο γκολ. Δε ξέρω για το γκολ που ακυρώθηκε. Σε εμένα μοιάζει με κανονικό γκολ.”

Προτεινόμενα Άρθρα