«Πάρτι» της Βέρντερ με Γκλάντμπαχ

από AllAboutARIS

Σε διαδικαστικού χαρακτήρα αποδείχθηκε η αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης κόντρα στην Γκλάντμπαχ για την 8η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 5-1, δίνοντας παράσταση μπροστά στους υποστηρικτές της.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αντιπροσωπευτικό των διαθέσεων της Βέρντερ Βρέμης ενόψει του αγώνα. Η Γκλάντμπαχ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5΄ με τον Νίκλας Φιούλκρουγκ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μάρβιν Ντους διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του σε διάστημα οκτώ λεπτών. Ο άνθρωπος που άνοιξε τον χορό των γκολ, μίλησε εκ νέου και διαμόρφωσε το 3-0 στο 13’. Το τέλειο… 45λεπτο ολοκληρώθηκε με το αυτογκόλ του Ραμί Μπενσεμπαΐνι στο 37’.

Στην επανέναρξη ο ρυθμός έπεσε. Αφενός οι γηπεδούχοι είχαν καθαρίσει την… μπουγάδα από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και αφετέρου το δεύτερο μέρος έμοιαζε με αγγαρεία. Το γκολ της τιμής έβαλε ο Μάρκους Τουράμ για τους φιλοξενούμενους, όμως η τελευταία κουβέντα άνηκε στην Βέρντερ Βρέμης. Ο Μίτσελ Βάιζερ έγραψε το τελικό 5-1 στο 73’, ενώ στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X