«Πάρτι» της Λανς με Μονακό

από AllAboutARIS

Αστεράτη… σφαλιάρα της Λανς στη Μονακό!
Η ομάδα του γαλλικού Βορρά ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και συγκεκριμένα για τη 2η θέση που οδηγεί στο Champions League, επικρατώντας 3-0 εντός έδρας επί της αντιπάλου της στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Ligue 1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια, πραγματοποιώντας εκπληκτική εκκίνηση, με δύο γκολ στα 16 πρώτα λεπτά, αμφότερα από τον Οπεντά που έφτασε τα 17 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Το 1-0 έγινε μόλις στο 9′ και προήλθε από πρέσινγκ και κλέψιμο ψηλά, ενώ η εξαιρετική αντεπίθεση του 16′ έφερε και το 2-0. Η Λανς ήταν καθολικά ανώτερη στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, το τρίτο της γκολ το βρήκε στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 56′, όταν ο Τόμασον ολοκλήρωσε ιδανικά φάση με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Ο ίδιος παίκτης είχε σκοράρει και στο 49′, με το τέρμα του να ακυρώνεται μέσω VAR για οφσάιντ.
Έτσι, η Λανς επανήλθε στη 2η θέση, ούσα με 66 βαθμούς στο +5 από τους Μονεγάσκους.
Νωρίτερα, η Οσέρ «φρέναρε» (1-1) τη Λιλ εντός έδρας. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα, με τον Ντέιβιντ των φιλοξενούμενων να ανοίγει το σκορ στο 36′ και τον Νιάνγκ να ισοφαρίζει στο 62′.

Προτεινόμενα Άρθρα