«Πάρτι» της Ρεάλ με εξάρα κόντρα στην Λεβάντε που υποβιβάστηκε

από AllAboutARIS

Σε μια καλή προπόνηση ενόψει του τελικού του Champions League (28/5) μετέτρεψε την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε η Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν έδειξε τον παραμικρό οίκτο και συνέτριψε 6-0 τους «γκρανότας»!

Η ομάδα του Αντσελότι ξεδίπλωσε τις αρετές της και παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου, με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Βινίσιους, που πέτυχε χατ-τρικ, αλλά και τον Μόντριτς, ο οποίος μοίρασε τρεις ασίστ.

Στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου υποβιβάστηκε και μαθηματικά -μετά από 5 σερί σεζόν- η Λεβάντε, που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Η «βασίλισσα» ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 13’ με τον Μεντί, ενώ τρία λεπτά αργότερα είχε δοκάρι με τον Βαλβέρδε.

Στο 19’, ο Βινίσιους «σέρβιρε» στον Μπενζεμά, που έγραψε το 2-0 κι έπιασε τον Ραούλ στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ.

Λίγο αργότερα (34’) ήταν η σειρά του Ροντρίγκο να βρει δίχτυα (3-0), ενώ ο Βαλβέρδε στάθηκε διπλά άτυχος, αφού είχε δύο ακόμα δοκάρια σε διάστημα 4 λεπτών (37’, 41’)!

Το πρώτο μέρος έκλεισε με γκολ για την ομάδα του Αντσελότι, που έφτασε στο 4-0 με τον Βινίσιους (45’) μετά από ασίστ του Μόντριτς.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν έριξαν στροφές μετά την ανάπαυλα και βρήκαν 5ο γκολ στο 68’, με τον Μπενζεμά να χορεύει τον αντίπαλο γκολκίπερ και να πασάρει στον Βινίσιους, που πλάσαρε σε ανυπεράσπιστη εστία.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της «βασίλισσας» έφτασε στο πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του στη Ρεάλ, αφού διαμόρφωσε το τελικό 6-0 στο 83’.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα