Πέδρι: “Θυμάμαι ποιος με απέρριψε στην Ρεάλ”

από AllAboutARIS

Ο Πέδρι ήταν για ακόμα φορά απολαυστικός κάνοντας τους φίλους της Ρεάλ να αφιερώνουν μελιστάλαχτα λόγια προς τιμή του, με τον ίδιο να έρχεται ωστόσο λίγα 24ωρα μετά το ντέρμπι να “ανάψει φωτιές” στους Μαδριλένους.

Αυτό το έκανε -άθελά του- μέσω συνέντευξής του στην Marca όπου παραδέχτηκε πως μικρός είχε δοκιμαστεί από τους Μαδριλένους αλλά απορρίφθηκε, λέγοντάς του μάλιστα πως δεν έχει τα απαιτούμενα προσόντα για εκείνο το επίπεδο.

“Πήγα στην Ρεάλ και τις πρώτες ημέρες δεν μπορούσα να κάνω προπόνηση επειδή υπήρχε χιόνι στον αγωνιστικό χώρο. Συνολικά έκανα προπονήσεις για τρεις ημέρες. Κάποια στιγμή μου είπαν ότι δεν ήμουν στο επίπεδο που έψαχναν για να είμαι εκεί και έφυγα.

Το να σε απορρίπτουν από κάπου δεν είναι ευχάριστο όμως σου δίνει κίνητρα και σε κάνει να σκέφτεσαι πως αν δεν σε θέλουν τώρα θα δουλέψεις τόσο πολύ για να έρθει κάτι άλλο στο μέλλον.

Θυμάμαι ποιος με είχε απορρίψει, αν τον δω θα του πω ότι απολαμβάνω τώρα το γεγονός πως βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα”, τόνισε ο 18χρονος Ισπανός διεθνής.

Πηγή: Sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα