Πέρασε από Ανδόρα κι έκανε «σεφτέ» η Μάλτα

από AllAboutARIS

Με γκολ του Καμενζούλι στο 45’, η Μάλτα νίκησε 1-0στην Ανδόρα για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του Nations League και πήρε την πρώτη της νίκη στο γκρουπ μετά την ήττα της πρεμιέρας στη Μολδαβία.

Η Μάλτα ήταν απειλητική στο πρώτο μισάωρο και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ κόντρα σε μια ακίνδυνη αντίπαλο. Στο 45΄ο Ρόσας απείλησε για τους γηπεδούχους. Αλλά, στην επόμενη φάση με διπλή προσπάθεια ο Καμενζούλι άνοιξε το σκορ για τους Μαλτέζους.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, η Ανδόρα έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, έχοντας κλείσει στα καρέ τους τούς φιλοξενούμενους. Μετά την ευκαιρία του Ζάμιτ στο 61’, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τρεις ευκαιρίες στο επόμενο δεκάλεπτο για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν, κάτι που έκανε κι ο Μπονγκ στο 79’. Οι πολλές αλλαγές στο τελευταίο δεκάλεπτο έριξαν τον ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία, οπότε η Μάλτα έφτασε στην πρώτη της νίκη στο δεύτερο γκρουπ της τέταρτης κατηγορίας.

Βαθμολογία:
Μολδαβία 3
Μάλτα 3
Ανδόρα 0

Η επόμενη αγωνιστική:
Μολδαβία-Ανδόρα 19:00 10/10

Προτεινόμενα Άρθρα