Πέρασε από την έδρα της Θέλτα η Βαλένθια

από AllAboutARIS

Ο νεαρός Αλμπέρτο Μάρι έγινε ήρωας για την Βαλένθια, που με το 1-2 στο Βίγκο επί της Θέλτα πήρε βαθιά ανάσα στην μάχη για την παραμονή.
Ο θυμόσοφος λαός λέει πως όποιου του μέλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει. Η Βαλένθια κάνει ότι μπορεί για να σώσει φέτος την κατηγορία και πάει να το κάνει με τον πιο τρελό τρόπο.

Η τελευταία νίκη απέναντι στην Βαγιαδολίδ ήρθε με το πρώτο επαγγελματικό γκολ στις καθυστερήσεις του πιτσιρικά Χάβι Γκέρα, ο οποίος μόλις είχε μπει στο παιχνίδι!

Κάτι ανάλογο έγινε και στο Βίγκο. Οι νυχτερίδες προηγήθηκαν νωρίς με τον Κλάιφερτ (8’), όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης ένα γκολ του Σεφέροβιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα (60’, 1-1).

Όλα έδειχναν μία ωραία μοιρασιά, αλλά στο 89ο λεπτό άλλαξαν όλα. Μία κεφαλιά του Αλμπέρτο Μάρι, ο οποίος μόλις είχε μπει στο ματς, έφερε το πρώτο επαγγελματικό γκολ του νεαρού μεσοεπιθετικού και μαζί μία υπερπολύτιμη νίκη για την Βαλένθια που με το 1-2, βρίσκεται πια στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X