«Πέρασε» από την Τρίπολη ο Ατρόμητος

από AllAboutARIS

Οι Περιστεριώτες με καλό πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη και κατάφεραν να επικρατήσουν του Αστέρα με 2-1, υπό το βλέμμα του Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος ήταν στις εξέδρες.

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα εντός έδρας ματς για τους Αρκάδες, οι οποίοι είχαν στον πάγκο ως υπηρεσιακό προπονητή τον Στάικο Βεργέτη. Έφτασαν τους πέντε βαθμούς οι φιλοξενούμενοι και άφησαν τους γηπεδούχους στους τέσσερις πόντους.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση στο ματς. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος ο Ντελί έχασε τον Μανσούρ και ο Βραζιλιάνος στόπερ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Στο 18′ ο Καρλίτος απέφυγε τον Τριανταφυλλόπουλο και σούταρε άστοχα από δύσκολη διαγώνια θέση. Ο Ισπανός επιθετικός του Ατρόμητου βρήκε το γκολ στο 23′. Ο Παπαδόπουλος βγήκε πολλά μέτρα μακριά από την εστία του για να απομακρύνει μια τυφλή μπαλιά του Αθανασίου, άνοιξε το κοντρόλ, ο φορ του Ατρόμητου έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-2.

Στο 34′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να βρουν και τρίτο γκολ. Ο Μπάκου έκλεψε την μπάλα από τον Άλβαρες, έκανε το γύρισμα, ο Ντελί έκανε «τσαφ» και ο Καρλίτος από κοντά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως ήθελε για να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Ο Αστέρας προσπάθησε να πιέσει χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως στο 40′ του δόθηκε η ευκαιρία να μειώσει το σκορ. O Παλάσιος έκανε την ντρίμπλα στον Κίνι, ο Ισπανός μπακ τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Τσιάρας έδωσε με τη μία το πέναλτι. Ο Μπαρτόλο ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 βήματα και μείωσε σε 1-2.

 

Αστέρας AKTOR (Βεργέτης): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (78′ Ζουγλής), Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρες, Αλάγκμπε (46′ Τζανδάρης), Μούμο, Μπαρτόλο (72′ Τζίμας), Ρεγκίς, Παλάσιος, Άνταμ (60′ Καλτσάς)

Ατρόμητος (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλεθ (81′ Καλοσκάμης), Μπάκου (81′ Βράκας), Μίχορλ (58′ Tσιγγάρας), Ουάρντα, Καρλίτος (69′ Φαν Βέερτ)

Προτεινόμενα Άρθρα