Πέρασε από το Γουλβερχάμπτον και… περιμένει η Άρσεναλ

από AllAboutARIS

Έξι μέρες μετά την ήττα (0-2) από τον Άστον Βίλα και τρεις ύστερα από τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου, οι «κανονιέρηδες» πήραν σημαντικό «διπλό» (0-2) επί της Γουλβς.

Έτσι, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής αγωνιστικής της Premier League και επανήλθε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 74 πόντους. Βέβαια, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι (2η, 73β.), όσο και η Λίβερπουλ (3η, 71β.) έχουν ματς λιγότερο, με τους «κόκκινους» να φιλονενούνται την Κυριακή (21/4, 18:30) από τη Φούλαμ και τους «πολίτες» να μην παίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα ελέω FA Cup (προκρίθηκαν στον τελικό επί της Τσέλσι, ενώ το «χρωστούμενο» παιχνίδι θα το δώσουν κόντρα στην Τότεναμ στις 14/5).
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Άρσεναλ είχε την πρωτοβουλία καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, λυγίζοντας τους αντιπάλους της χάρη στο τρομερό τελείωματα του Τροσάρντ στο 45′. Μάλιστα, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός -που συνιστά εκ των βασικών πρωταγωνιστών των «κανονιέρηδων» την τρέχουσα σεζόν- έφτασε τα εννιά φετινά τέρματα στο πρωτάθλημα (και συνολικά 14), σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ σκοραρίσματος στα χρόνια του στην Premier League.

Προτεινόμενα Άρθρα