Πέταξε στα σκουπίδια το δώρο της Γιουβέντους η Ίντερ… (vid)

από AllAboutARIS

Πέταξε στα σκουπίδια το δώρο της Γιουβέντους η Ίντερ… Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι κατάφερε στο φινάλε να σώσει τον βαθμό στην έδρα της Μόντσα, με το τελικό 1-1 να την αφήνει ισόβαθμη με τη Γηραιά Κυρία και στο -1 από την πρωτοπόρο Νάπολι!
Την ίδια ώρα, η… παρέα του βασικού και αναντικατάστατου Γιώργου Κυριακόπουλου πήρε την 3η της ισοπαλίας σε τέσσερις φετινές αναμετρήσεις, αλλά παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από άποψη τελικών προσπαθειών, με τις καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι λιγοστές στο πρώτο μέρος. Ο Ιντζάγκι έβλεπε την ομάδα του να δυσκολεύεται στη δημιουργία, ρίχνοντας στο ματς τον Ζιελίνσκι που ντεμπούταρε στη θέση του Μκιταριάν. Μάλιστα, έβγαλε εκτός και τον κουρασμένο λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού για τα παιχνίδια με την Αργεντινή, Λαουτάρο Μαρτίνες, βάζοντας στο παιχνίδι τον Ταρέμι.
Οι «νερατζούρι» βελτιώθηκαν αισθητά, αλλά αδυνατούσαν να σκοράρουν και είδαν την Μόντσα να τους σοκάρει. Ήταν το 81’ όταν ο Ίτσο σέντραρε στην περιοχή και ο Μότα με φοβερό πάτημα και καρφωτή κεφαλιά, άφησε άγαλμα τον Ζόμερ για το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ωστόσο, η Ίντερ βρήκε την απάντηση επτά λεπτά αργότερα, με τα δύο φουλ-μπακ της ομάδας να συνεργάζονται, αφού ο Αουγκούστο έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ντάμφρις σκόραρε από κοντά για το 1-1.
Σκορ που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την Ίντερ να μην εκμεταλλεύεται τη χθεσινή γκέλα της Γιουβέντους στο «Κάρλο Καστελάνι» απέναντι στην Έμπολι.






Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα