Πέτερ Σμάιχελ: «Ήταν γελοία η απόφαση της UEFA»

από AllAboutARIS

Την έντονη αντίθεση του, για την απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας της Δανίας με την Φινλανδία έπειτα από το περιστατικό που συνέβη με τον Κρίστιαν Έρικσεν εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του Κάσπερ Σμάιχελ Πέτερ.

Να καταδικάσει την απόφαση της UEFA, να συνεχιστεί ο αγώνας της Δανίας με την Φινλανδία, έπειτα από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο ή να γίνει το ματς σήμερα (13/6) το μεσημέρι έσπευσε ο Πέτερ Σμάιχελ.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πατέρας του διεθνούς τερματοφύλακα της Εθνικής Δανίας Κάσπερ Σμάιχελ, σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε τα εξής:«Θέλω να καταγράψεις ότι ήταν γελοία η απόφαση της UEFA να οδηγηθεί σε μία τέτοια λύση».

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος πρόσθεσε: «Συνέβη κάτι φοβερό και η UEFA έδωσε στους παίκτες την επιλογή να συνεχίσουν ή να παίξουν στις 12 σήμερα το μεσημέρι. Τι είδους επιλογή είναι αυτή;

Επομένως έπρεπε να επιστρέψει η αποστολή της Δανίας να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, να μην μπορούν να κοιμηθούν οι παίκτες επειδή έχουν στιγματιστεί από το συγκεκριμένο συμβάν ή να φύγεις από τις 8 από το ξενοδοχείο για το υπόλοιπο του αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα