Πήρε βαθμό με Σίτι και εξασφάλισε έξοδο στο Europa League η Μπράιτον

από AllAboutARIS

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1) στο «Amex Stadium», σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική της Premier League.
Παρά το γεγονός πως οι «πολίτες» παρατάχθηκαν με όλα τους τα αστέρια στη βασική ενδεκάδα, η εκπληκτική φέτος Μπράιτον, όχι μόνο δεν… μάσησε, αντιθέτως, κοίταξε στα μάτια τους φιλοξενούμενους, έχοντας περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο της νίκης!

Σε ένα παιχνίδι όπου το VAR ακύρωσε τρία γκολ (!) – δύο για την Μπράιτον (31′, 44′) και ένα για τη Σίτι (79′) – οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Φόντεν, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση των «πολιτών» και την πάσα πάρε-βάλε του Χάαλαντ.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 38′ με ασύλληπτη… οβίδα του 19χρονου Παραγουανού μεσοεπιθετικού, Χούλιο Ενσίσο, ο οποίος έπιασε ένα τρομερό σουτ από τα 35 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία του Έντερσον.
Με τον βαθμό αυτό, οι «γλάροι» κατέκτησαν και μαθηματικά – μία στροφή πριν το φινάλε – την 6η θέση της Premier League, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για το Europa League της νέας σεζόν! Από την άλλη, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφθασε τους 89 βαθμούς πήγε στο +8 από τη δεύτερη Άρσεναλ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X