Πήγε Γουέμπλει η Τσέλσι, 1-0 την Τότεναμ

Έφυγε για τελικό και για τον πρώτο φετινό τίτλο η Τσέλσι η οποία έχοντας ως… προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα, επικράτησε και εκτός έδρας με 1-0 της Τότεναμ. Έτσι περιμένει στον τελικό του Λιγκ Καπ μία εκ των Άρσεναλ ή Λίβερπουλ.

Στα του ματς, η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά, είχε τον απόλυτο έλεγχο και έφτιαχνε φάσεις στην εστία της Τότεναμ, πιέζοντας για το γκολ το οποίο βρήκε νωρίς, στο 18ο λεπτό με κεφαλιά του Ρίντιγκερ, κάνοντας ακόμη πιο εύκολο το έργο της για πρόκριση μετά και το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα. Το γκολ αυτό έδωσε διαφορετικό ρυθμό στο παιχνίδι, αφού η Τότεναμ αναγκάστηκε να βγει όλη μπροστά, κερδίζοντας δύο πέναλτι τα οποία πήρε τελικά πίσω το VAR, με τον Κέιν να βρίσκει δίχτυα και να ακυρώνεται και αυτό. Ενδεικτικό πως στα πρόσφατα ματς η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει δει να τις ακυρώνονται 6 γκολ μέσω του VAR και να της… στερούνται δύο πέναλτι.

Η Τσέλσι κράτησε την νίκη ως το τέλος και πήρε εύκολα την πρόκριση.

Πρόκριση στην παράταση για Ρεάλ με Μπαρτσελόνα (vid)
Προηγούμενο άρθρο Πρόκριση στην παράταση για Ρεάλ με Μπαρτσελόνα (vid)
Επόμενο άρθρο Ανέβηκε 4η η Γουέστ Χαμ (vid)
Ανέβηκε 4η η Γουέστ Χαμ (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News