Πήρε μεταγραφή και… χώρισε!

από AllAboutARIS

Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών για τον Άλβαρο Μοράτα. Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από την Ατλέτικο και τη συμφωνία του με τη Μίλαν, ο Ισπανός φορ ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Άλις Καμπέγιο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, όταν ο 31χρονος άσος αγωνιζόταν στη Γιουβέντους. Παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

«Μετά από πολλή σκέψη, η Άλις κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ήταν μια υπέροχη σχέση αμοιβαίου σεβασμού, όπου ο ένας αγάπησε και βοήθησε πολύ τον άλλο. Το αποτέλεσμα αυτών των πολύ όμορφων ετών ήταν τα τέσσερα παιδιά μας, που είναι αναμφίβολα ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει. Η απόφασή μας ήταν οδυνηρή και σας ζητούμε σεβασμό και σας παρακαλούμε να μην επινοείτε διάφορα σενάρια. Δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού, παρά μόνο ασυμφωνίες που λίγο-λίγο έφθειραν τη σχέση μας. Η Άλις θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», ανέφερε ο Μοράτα.

Η 29χρονη σύζυγός του ανέφερε: «Θέλω να καταστήσω σαφές πως δεν υπήρξε κανένα τρίτο πρόσωπο, ούτε έλλειψη σεβασμού από οποιαδήποτε πλευρά. Σε αυτά τα οκτώ χρόνια είχα στο πλευρό μου έναν άνθρωπο που δεν είχε τίποτα πάνω από μένα ως προτεραιότητα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να κυκλοφορήσει φήμες χωρίς βάση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άλβαρο για ό,τι έκανε για μένα, για τον σύζυγο και πατέρα που ήταν και του εύχομαι τα καλύτερα για πάντα».

Προτεινόμενα Άρθρα