Πήρε τη ματσάρα με τη Γερμανία και έσπασε την… κατάρα το Βέλγιο!

από AllAboutARIS

Έχοντας σε τρομερό βράδυ τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, το Βέλγιο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γερμανίας, επικρατώντας με σκορ3-2 των «πάντσερ» σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κολωνία!
Μια νίκη που μπορεί να ήρθε σε φιλικό, ωστόσο, αποτελεί ορόσημο για την ομάδα των «κόκκινων διαβόλων», καθώς αποτελεί την πρώτη επιτυχία της ομάδας από το μακρινό… 1956 και μετά από 16 ανεπιτυχείς προσπάθειες κόντρα στη Γερμανία (15 ήττες)!
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, «παγώνοντας» τους Γερμανούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του «RheinEnergieStadion» πετυχαίνοντας δύο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα!
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να ήταν εκείνος που «σέρβιρε» τα γκολ στους Καράσκο και Λουκάκου στο 6ο και 9ο λεπτό αντίστοιχα.
Η Γερμανία μείωσε προσωρινά λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο με πέναλτι του Φούλκρουγκ στο 44′, με τον Ντε Μπρόινε να δίνει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στο Βέλγιο με κοντινή προβολή. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-2 στο 87ο λεπτό με τέρμα του Γκνάμπρι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X