Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας η Λιλ με Ναντ

από AllAboutARIS

Στο «Στάντε ντε Λα Μποζουάρ» η Νάντ φιλοξένησε την Λιλ για την 2η αγωνιστική της Ligue 1, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να παίρνουν αμφότερες τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο 20λεπτο του αγώνα κύλησε χωρίς κάποια σημαντική φάση, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που κατάφεραν να απειλήσουν για πρώτη φορά στο 25’, με τον Σιμόν Μόζες να εξαπολύει ένα σουτ στο όριο της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος ήταν αυτός που κατάφερε μετά από ένα εντυπωσιακό σουτ, κατάφερε να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα που πίεζε ήταν η Λιλ, καθώς ήθελε να βρει το γκολ της ισοφάρισης για να μπορέσει να έχει ελπίδες για να ανατρέψει το σκορ. Ωστόσο η μοναδική ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν στο 38’ με τον Τζόναθαν Μπαμπά με τον Λαφόντ να του λέει όχι.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, συνέχισαν από εκεί που το άφησαν στο πρώτο 45λεπτο, με τον Μπέντζαμιν Αντρέ να χάνει σπουδαία ευκαιρία, ωστόσο η κεφαλιά που έπιασε κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59’ ο ίδιος από κοντινή απόσταση έκανε ένα σουτ, αλλά και αυτή η προσπάθεια του σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 76’, με τον Ισμαϊλι να κάνει ένα πολύ καλό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Λαφόντ. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Παρασκευή (12/08)

Ναντ-Λιλ 1-1
(Σιμόν Μόζες 28’-Ισμαίλι 78’)

Σάββατο (13/08)Μονακό-Ρεν 18:00
Παρί Σεν Ζερμέν-Μονπελιέ 22:00

Κυριακή (14/08)

Λοριάν-Λιόν 14:00
Ρεμς-Κλερμόν 16:00
Αζαξιό-Λανς 16:00
Οσέρ-Ανζέ 16:00
Τρουά-Τουλούζ 16:00
Νις-Στρασβούργο 18:05
Μπρεστ-Μαρσέιγ 21:45

 

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X