Παίκτες και προπονητής με το “know how”- Οι 48+1 τίτλοι του ρόστερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ βλέπει τον τελικό του Κυπέλλου να πλησιάζει όλο και περισσότερο. Δύο εβδομάδες έμειναν για τη μεγάλη αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, όπου η ομάδα θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της μετά από 54 χρόνια, έχοντας μεταξύ άλλων έναν σημαντικό σύμμαχο.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί να απέχουν για πολλές δεκαετίες από έναν τίτλο, αλλά αυτό δεν ισχύει για αρκετά από τα στελέχη τους που έχουν το know how για το πώς κερδίζονται οι τίτλοι. Και με το παραπάνω μάλιστα…

Συγκεκριμένα 16 παίκτες του ρόστερ έχουν κερδίσει τουλάχιστον έναν ή και παραπάνω τίτλους στην καριέρας τους. Ολοι μαζί συνδυάζονται και φτάνουν τον εντυπωσιακό αριθμό των 43 τίτλων!

Ο Μάρτιν Μοντόγια βρίσκεται σε περίοπτη θέση με επτά τίτλους στη Μπαρτσελόνα, μεταξύ των οποίων δύο Κύπελλα Ισπανίας, ένας τελικός Σούπερ Καπ Ισπανιας και φυσικά το Champions League της σεζόν 2014-15.

Συγκεκριμένα: 

Γιάννης Φετφατζίδης, 9 τίτλοι

Μάρτιν Μοντόγια, 9 τίτλοι

Καρίμ Ανσαριφάρντ, 5 τίτλοι

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, 5 τίτλοι

Βλάντιμιρ Νταρίντα, 3 τίτλοι

Γιάκουμπ Μπράμπετς, 3 τίτλοι

Μπίεργκερ Βερστράτε, 2 τίτλοι

Νλεβεν Τζούρασεκ, 2 τίτλοι

Αλβάρο Σαμόρα, 2 τίτλοι

Λευτέρης Χουτεσιώτης, 2 τίτλοι

Φαμπιάνο, 1 τίτλος

Λίντσεϊ Ρόουζ, 1 τίτλος

Μάνου Γκαρθία, 1 τίτλος

Φραν Βέλεθ, 1 τίτλος

Σεΐκ Ντουκουρέ, 1 τίτλος

Κίκε Σαβέριο, 1 τίτλος

Ο Μάντζιος ξέρει από κερδισμένους τελικούς

Φυσικά υπάρχει και ο Άκης Μάντζιος… Ο΄έμπειρος τεχνικός ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της προπονητικής του καριέρας αλλά ως παίκτης έχει την εμπειρία. Μάλιστα ήταν ο αρχηγός της ομάδας του Πανιωνίου που το 1998 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό και στις 25 Μαΐου θα έχει την ευκαιρία να μπει στο “κλαμπ” εκείνων που έχουν πάρει Κύπελλο με διπλή ιδιότητα.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα